Stoixima Live

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Τίτλοι τέλους για Γιώργο Ζαραβίνα (video)


Ο Αγρινιώτης αθλητής του handball Γιώργος Ζαραβίνας, ένας από τους κορυφαίους του ελληνικού χάντμπολ αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του, ρίχνοντας τους τίτλους τέλους στα 38 του χρόνια....

Ο καθένας θα ήθελε να είχε το φινάλε που αρμόζει σε ένα μεγάλο αθλητή. Κι ο Γιώργος Ζαραβίνας αποχωρεί από την ενεργό δράση έπειτα από 23 χρόνια προσφοράς ως πρωταθλητής με τον Διομήδη Άργους, έχοντας την ευτυχία να πανηγυρίσει και έναν ευρωπαϊκό τίτλο, αυτόν του Τσάλεντζ Καπ, το 2012 με τους «λύκους». Στα χέρια του έχει κρατήσει συνολικά 7 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Ελλάδας.
«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, όλους τους προπονητές και τους συναθλητές μου για όσες χαρές και λύπες μοιραστήκαμε μαζί, για όλες τις κοινές προσπάθειες που κάθε μία ήταν ξεχωριστή και πάνω απ” όλα για τον αμοιβαίο σεβασμό.
Κλείνω την καριέρα μου σε ένα μεγάλο πια σωματείο που βοήθησα με όσες δυνάμεις είχα να πετύχει τις πρώτες του επιτυχίες, κάνοντας φίλους για την υπόλοιπη ζωή μου και επιστρέφω σε ένα σωματείο που με διαμόρφωσε σαν αθλητή και άνθρωπο, σε μία δύσκολη στιγμή του, ξεκινώντας μια προσπάθεια να κάνει ένα βήμα πιο μπροστά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Εθνική ομάδα, θεωρώντας μεγάλη στιγμή και τιμή στην καριέρα μου την πρώτη συμμετοχή μου σε αυτή.
Εξίσου σημαντική στιγμή θεωρώ την συμμετοχή μου στην δημιουργία του ΠΣΑΧ μετά από τόσα χρόνια ιστορίας του αθλήματος, ξεκινώντας κάποιες καινοτομίες υπέρ των νεότερων αθλητών για τις καλύτερες συνθήκες που αξίζουν και εύχομαι να έχουν στο μέλλον, καθώς μόνο τότε μπορεί να μπει το άθλημα που αγαπάμε ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.
Σταματάω γεμάτος και χαρούμενος που συμμετείχα και θα συμμετέχω στην οικογένεια του χάντμπολ», ήταν το μήνυμα του Γιώργου Ζαραβίνα.
Ένα σημαντικό κεφάλαιο κλείνει αλλά ανοίγει ένα άλλο για τον σπουδαίο αθλητή, ο οποίος θα συνεχίσει την ενασχόλησή του με το χάντμπολ, αναλαμβάνοντας, ως προπονητής πλέον, την ανδρική και εφηβική ομάδα του Πανελληνίου, επιστρέφοντας στο μέρος από όπου ξεκίνησαν όλα.
Η καριέρα του Γιώργου Ζαραβίνα
1991- 1995 Ζευς Αγρινίου
1995-2010 Πανελλήνιος
2010-2014 Διομήδης Άργους
Τίτλοι
Τσάλεντζ Καπ 2012
Πρωταθλήματα Ελλάδας 7 (με Πανελλήνιο: 2000, 2002, 2004, 2006, 2007, με Διομήδη: 2012, 2014)
Κύπελλα Ελλάδας 3 (με Πανελλήνιο: 2000, 2001, 2002)

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει μόνο ο συγγραφέας τους και όχι οι διαχειριστές του epimenoumepanaitolika@gmail.com . Η τελική δημοσίευση επώνυμων ή ανώνυμων σχολίων γίνεται μετά την έγκρισή μας στα πλαίσια του νόμου περί τύπου. Σας ευχαριστούμε.