Stoixima Live

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Oι «δικοί» μας και οι «άλλοι»…

Είναι η πολλοστή φορά που η Διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός, «κόβει» από τους διαπιστευμένους αθλητικογράφους, που κάνουν την κάλυψη των εντός έδρας αγώνων του Παναιτωλικού, άτομα που απλά δεν είναι αρεστά για λόγους... που μόνον η ίδια μπορεί να γνωρίζει.

Το πλέον πρόσφατο «κρούσμα» αυτής της τακτικής, είναι η μη διαπίστευση του Περικλή Καπούλα, πολύ γνωστού αθλητικογράφου της περιοχής του Αγρινίου ανθρώπου που διακρίνεται και για το θάρρος των γραφομένων του, αλλά και την ανεξαρτησία του και που αυτά τα χρόνια είναι συνεργάτης του agrinionews.gr και της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Γεγονός».

Αν και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, η ουσία όλων αυτών των πρακτικών είναι η ίδια: Η Διοίκηση φαίνεται να μην «ανέχεται» τις περιπτώσεις ανθρώπων του τοπικού τύπου που έχουν άποψη και μερικές φορές ασκούν και κριτική, ή δεν έχουν συνηθίσει να παίρνουν την άδεια της για να δημοσιοποιήσουν ένα ρεπορτάζ ή μια πληροφορία που στην πορεία μάλιστα αποδεικνύεται καθ’όλα αξιόπιστη. Αντιθέτως, φαίνεται πως την ίδια στιγμή πριμοδοτούνται εξόφθαλμα με ειδήσεις και αποκλειστικότητες , αναλαμβάνοντας καθήκοντα «άτυπου γραφείου τύπου» εκείνοι που έχουν επιλέξει την σύμπλευση με την διοίκηση και την μόνιμη, μέχρι κούρασης, αποθέωση της, φτάνοντας στο σημείο μάλιστα να «απαντούν» σε όσους τολμούν να ψελλίζουν μια κριτική!

Γήπεδο γιορτή και στα θεωρεία οι αρεστοί, δεν γίνεται…

Π.Η.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει μόνο ο συγγραφέας τους και όχι οι διαχειριστές του epimenoumepanaitolika@gmail.com . Η τελική δημοσίευση επώνυμων ή ανώνυμων σχολίων γίνεται μετά την έγκρισή μας στα πλαίσια του νόμου περί τύπου. Σας ευχαριστούμε.